Trzoda

Koncentraty



Informacje o udziale procentowym materiału paszowego użytego do produkcji tej paszy można uzyskać u technologa Wytwórni Pasz Golpasz S.A.

TEL.
056 683 51 11

FAX
056 683 51 17

E-MAIL
ttryk@golpasz.pl


Rodzaj   MPU 3% PlazmlekZamów MPU 2% ProsiakZamów Prosiak 25/20Zamów Gol-Start (25/20%)Zamów Starter 20%Zamów
Forma Mikrogran Mikrogran Sypka Sypka Sypka
Stosowanie tyg 7d-2 tyg po odsadz. 2 tyg życia -2 tyg po odsadz. Do 30kg m.c. Do 30kg m.c. Do 30kg m.c.
Białko sur. % 19,2 17 37 37 38,5
Lizyna og. % 1,60 1,40 4,48 3,90 3,6
Metionina og. % 0,68 0,48 1,39 1,07 0,77
Treonina og. % 1,02 0,83 2,27 1,50 1,55
Tłuszcz sur. % 3,84 3,87 2,49 1,85 1,46
Włókno sur. % 2,83 3,36 3,42 3,59 3,91
Wapń % 0,77 0,80 2,95 3,28 3,90
Laktoza % 5,00 3,90 3,75 - -
M.rybna +/- + + + + -
Enzymy +/- + + + + +
Aromat +/- + + + + +

Rodzaj   VITA-GOL EXTRA (15-12,5%)Zamów Tucznik Super Mocny (15-12,5%)Zamów SUPER TUCZ (15-12,5%)Zamów Tucznik Plus (15- 12,5%)Zamów GOL-Tucz (15-12,5%)Zamów
Forma Sypka Sypka Sypka Sypka Sypka
Stosowanie tyg >30kg >30kg >30kg >30kg >30kg
Białko sur. % 42 40 40 37 38
Lizyna og. % 4,50 4,30 4,50 4,00 4,20
Metionina og. % 1,01 0,96 1,01 0,68 0,97
Treonina og. % 2,13 2,00 2,13 1,58 2,03
Tłuszcz sur. % 1,32 2,25 1,15 4,56 1,30
Włókno sur. % 3,63 3,12 7,07 4,22 3,88
Wapń % 4,50 5,00 4,50 4,00 5,00
M.rybna +/- + + - - -
Enzymy +/- + + + + +
Aromat +/- + + + + +

Rodzaj   GOT (10%)Zamów Tucznik 1 15%Zamów Tucznik 2 10%Zamów
Forma Sypka Sypka Sypka
Stosowanie tyg >30kg 30-70kg >70kg
Białko sur. % 27 35,5 29
Lizyna og. % 2,74 3,30 3,40
Metionina og. % 0,50 1,01 0,76
Treonina og. % 1,09 1,39 1,16
Tłuszcz sur. % 1,37 1,30 1,27
Włókno sur. % 6,23 5,33 6,08
Wapń % 7,05 4,80 7,10
M.rybna +/- - - -
Enzymy +/- + + +
Aromat +/- + + +

Rodzaj   Locha Karmiąca Super Lacto 20%Zamów Locha Karmiąca 20%Zamów Prowit LP-G (22,5%)Zamów GOL (10%)Zamów
Forma Sypka Sypka Sypka Sypka
Stosowanie tyg Laktacja Laktacja Ciąża/Laktacja Ciąża/Laktacja
Białko sur. % 35,5 33 26 26
Lizyna og. % 2,78 2,36 1,55 1,55
Metionina og. % 0,49 0,51 0,46 0,46
Treonina og. % 1,50 1,26 1,07 1,07
Tłuszcz sur. % 7,54 4,71 1,66 1,66
Włókno sur. % 3,37 3,45 5,14 5,14
Wapń % 4,00 3,63 4,00 8,20
M.rybna +/- - - - -
Enzymy +/- + + + +
Aromat +/- - - - -